Zomer-Ready Huidkuur: Bindweefselmassage en Cupping tegen Cellulite

Wil je deze zomer stralen met een strakkere, gladde huid? Ontdek onze speciale kuur voor bindweefselmassage en cupping, dé oplossing voor een strakke, zomerse look!


Wat is Cellulite?

Cellulite kan ons zelfvertrouwen aantasten, vooral in de zomer wanneer we meer huid laten zien. Het ontstaat door vetophopingen onder de huid, verzwakt bindweefsel en vochtophopingen, wat resulteert in die vervelende putjes en bobbels op de dijen, billen en heupen.


Onze Zomerkuur: Bindweefselmassage i.c.m. cupping

D.m.v. de stevige massage met gerichte druk en de combinatie van de cuppingmethode zal de circulatie verbeteren en de huid verstevigen.
 

Plan Vandaag Nog Jouw Kuur!

Tijdens de behandelingen worden er diep tot in het bindweefsel gemasseerd en worden d.m.v. de cupping-methode afvalstoffen afgevoerd.

Een afslankgel wordt gebruikt om de huid te kalmeren en de effecten van de massage te versterken, ook helpt deze bij het afvoeren van de afvalstoffen.

De behandelingen duren ongeveer 30 minuten en worden uitgevoerd in 10 behandelingen (voor het beste resultaat) gedurende 5 weken. (dus indien mogelijk, 2 massages per week).
Na ongeveer 6 behandelingen zijn de eerste resultaten zichtbaar. Elk lichaam is anders en de resultaten zullen dus ook per persoon verschillen.
 

Bindweefsel/cellulite massage is een techniek voor huidverbetering zonder medische ingrijpen. Door middel van stevige massagetechnieken worden de cellulite, vochtophopingen, kleine vetophopingen en vetbultjes grondig aangepakt, waardoor de huid gladder en strakker wordt. Het gaat bij deze vorm van massage niet om gewichtsverlies, maar om het verstrakken van de huid waardoor je letterlijk beter en strakker in jouw vel komt te zitten. Denk er wel aan dat deze massage stevig is en dus best pijnlijk kan zijn!
 

Tarieven

  • 1 ‘losse’ behandeling is 42,50 euro

  • Kuur van 10 behandelingen van 1 zone 400,- 30 minuten per behandeling

  • Kuur van 10 behandelingen van 2 zones 475,- 40 minuten per behandeling

  • Kuur van 10 behandelingen van 3 zones 550,- 50 minuten per behandeling

  • 3 zones is benen + buik + billen

Mas